Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szexi öltönyös pasis és egy észbontó pilótás Penelope Ward könyvvel erősít a Könyvmolyképző

Örülhetnek Penelope Ward rajongói, ugyanis a Neighbor Dearesten kívül még legalább két könyv érkezni fog magyarul az írónőtől. A hírt Angelika találta.

Ward nem csak egyedül alkot, több kötetet együtt jegyez Vi Keelanddel, ezek közül érkezik el kettő a magyar olvasókhoz. Megjelenési időpont egyelőre nincs.

A Stuck-up Suit főhősei egy vonaton találkoznak, az öltönyös pasi pedig elhagyja a telefonját, amit a lány megtalál. Hamar belezúg a felfufalkodott pasiba, aki annyira arrogáns, hogy még fogadni sem hajlandó az irodájában, amikor visszaadná neki a telefont. Szerencse, hogy a lány otthagy egy pikáns képet a mobilban magáról. Igaz, fogalma sincs róla, hogy mit szabadított ezzel el…

A Playboy-pilot érdekes kérdéskört vet fel: pénz vagy szerelem, melyiket kéne választani? A hősnőnek erről kéne döntenie, amikor megismeri a szexi Cartert a repülőgép várójában. Hosszasan beszélgetnek, a lány azt hiszi, sosem látja többet Cartert, de kiderül, ő a repülőgépe pilótája. Folyamatosan kapcsolatban maradnak, de Carter múltja durva, ezt a stewardessek boldogan elmondják. Ráadásul ugye dönteni is kéne…

A rövid leírásokból egyértelműen kiderül, hogy romantikus New Adult történetekre készülhetünk, amiknél az lesz majd a döntő, hogy a langyos alaptörténeteket sikerül-e izgalmasan megvalósítani. Kíváncsian várom.

<

Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading