Home Hírek Imádnivaló Bicebóca kamaszfiúról szól az új Vörös Pöttyös

Imádnivaló Bicebóca kamaszfiúról szól az új Vörös Pöttyös

A Vörös Pöttyös oldalon ma jelent meg egy borítószavazási lehetőség, és így ki is derült, hogy érkezik magyarul Séverine Vidal és Manu Causse szívszorító regénye, a Bicebóca szívek.

A kötet különlegessége az lesz, hogy a főszerepben egy olyan fiú áll majd, aki ha feláll, szó szerint összecsuklik. De milyen lehet így az élete? Többek között erre is választ ad a regény, amit alig várok már, hogy elolvassak.

Megjelenési időpont még nincs, de az biztos, hogy Vörös Pöttyös lesz. Az alábbi három borítóra lehet szavazni az oldalon, és megkaptuk a fülszöveg egy részét is, íme!

Séverine Vidal & Manu Causse – Bicebóca szívek

Vlad új srác a suliban. Ha ül, csak gyönyörű szemét látja az ember, a szemébe lógó huncut tincsét, elbűvölő mosolyát.

De ha feláll és elindul, a térdei összekoccannak, a mozgása rendezetlen, egyensúlya ingatag: születésétől fogva mozgássérült.

A jópofa, érzékeny és szókimondó fiú gyorsan barátokra tesz szert, akik szívvel-lélekkel mellé állnak, hogy megvalósíthassa álmát.

Lou, a szép szőke Lou is ott van közöttük, csakhogy vele kapcsolatban Vlad többre vágyik, mint egyszerű barátságra…

Egy friss hangú, szívmelengető történet szerelemről, barátságról, másságról, elfogadásról, amely bebizonyítja, hogy még ha két lábbal is (alig) áll az ember a földön, attól még elérheti a csillagokat.