Home Hírek Hogyan kezdesz új életet, ha a múltad fogva tart? – Jön a...

Hogyan kezdesz új életet, ha a múltad fogva tart? – Jön a Minden, amit eltitkoltunk magyarul!

Végre érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Kerry Lonsdale nagysikerű regénye, a Minden, amit eltitkoltunk. A megjelenés 2018 tavaszán esedékes. Íme, a nagyon megnyerő eredeti borító, és alatta a fülszöveg magyarul.

Kerry Lonsdale – Minden, amit eltitkoltunk

Hogyan kezdesz új életet, ha a múltad fogva tart?

A séfként dolgozó Aimee Tierney jól ismeri a tökéletes élet receptjét. Nemsokára hozzámegy a gyerekkori szerelméhez, családot alapít és idővel átveszi a szülei éttermét. A vőlegénye, James Donato viszont egy hajóbalesetben eltűnik, így hirtelen minden álom szertefoszlik. Azon a napon temeti el a férfit, amikor az esküvőjüket tartották volna.

A szertartás után egy ismeretlen nő bogarat ültet a fülébe, így megkérdőjeleződik minden, amit biztosnak hitt. Miközben próbálja felépíteni az életét és egy új kapcsolatra nyitni a szívét, nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy pontosan mi is történt Jamesszel. Minél mélyebbre ás, annál több olyan titokra bukkan, amit talán jobb lett volna nem megbolygatni. Az igazság összeomlással fenyegeti Aimee-t, de lehet a továbblépése záloga is.

Ez a magával ragadó, váratlan fordulatokkal teli történet körüljárja, hogyan lehet egy súlyos veszteségből talpra állni, a fájó múltat elfogadni és elengedni, majd megnyugodva új jövőt tervezni.