Home Hírek Új Elle Kennedy regény jön magyarul – Ezúttal szexi hercegekről szól a...

Új Elle Kennedy regény jön magyarul – Ezúttal szexi hercegekről szól a sztori

Végre, Magyarországra is megérkezik a The Royals sorozat! No nem a tévésorozatról, hanem a könyvsorozatról van szó, ami már milliók szívét hódította meg a tengeren túl. A The Royalsból eddig négy kötet jelent meg Amerikában, az ötödik jövőre érkezik.

A könyvet Erin Watt jegyzi, aki bár egy embernek tűnik, de valójában Elle Kennedy és Jen Frederick közös írói álneve, a regényt is együtt jegyzik. Igen, az Off-Campus-szerző Elle Kennedyről van szó, így a The Royals minősége garantált.

Mint sokan mások, a Papír hercegnőről én is Veronikánál olvastam először, és már akkor megfogott a sztori. Mert hát… hercegek! Ki ne szeretne (szexi) hercegekről olvasni. Úgyhogy, részemről nagyon várós ez a könyv. Még úgy is, hogy egy interjúban azt olvastam, böszme nagy a cliffhanger az első rész végén.

A Papír hercegnő a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik most ősszel. Íme, a fülszöveg és a magyar borító. Egy biztos: kötelező olvasásnak tűnik!

Erin Watt – Papír hercegnő (A Royal család 1.)

Egy lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.

Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.

Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.

Talán igaza van.

Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?

Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!