Home Hírek Kultikusokkal és nagyon várt YA regényekkel jelentkezik a Ciceró Könyvstúdió ősszel

Kultikusokkal és nagyon várt YA regényekkel jelentkezik a Ciceró Könyvstúdió ősszel

A Ciceró Könyvstúdió a molyon leplezte le, hogy mely regények kiadásával készülnek ősszel. Alább pedig be is másolom nektek a teljes karcot, így egyértelműen látható, hogy mely szuper könyvek jelennek meg idén a kiadónál. Íme!

Forrás: a kiadó karca a molyról

“A fiatal felnőttek két remek könyvet is várhatnak tőlünk, az egyik Hajdú˗Antal Zsuzsanna: Utánad című kötete, ami a Léggömbök történetét viszi tovább és zárja le. Két részes a sorozat, több rész nem lesz. A másik E. Lockhart: Genuine Fraud című műve. Ennek a végleges magyar címét még nem tudjuk, az viszont biztos, hogy A hazudósok óta ez a szerző első könyve.

Újabb magyar szerző mutatkozik be nálunk, méghozzá egy fantasyelemekkel teletűzdelt kalandregény-sorozattal. Frank Márton: A világ peremén (Páratlanok˗trilógia 1.) című művét 10 éves kortól ajánljuk.

Új, felújított kiadásban várható Philip Pullman Északi fény trilógiája (Az arany iránytű, A titokzatos kés, A borostyán látcső), ami korábban az Úr sötét anyagai címen jelent meg. Érkezik emellett a szerző új trilógiájának az első része is: A Por könyve 1. La Belle Sauvage. Október 19-én várható, világmegjelenés lesz. Azt már elárulhatjuk róla, hogy a tervezett trilógia első kötete 10 évvel Az arany iránytű előtt játszódik, a másik két kötet tíz évvel A borostyán látcső után.

Sokatok nagy örömére szolgálhat, hogy új, átdolgozott kiadásban jelenik meg Karen Wynn Fonstad: Középfölde atlasza című könyve is.

A kisebbeknek is kedveskedünk, hiszen a december elején érkező Paddington 2. című film örömére két új, átdolgozott kiadást is várhatnak Paddington rajongói:
Michael Bond: A medve, akit Paddingtonnak hívnak
Michael Bond: Paddington folytatja

A terveink pedig természetesen nem lennének teljesek P. G. Wodehouse újabb remekbe szabott könyve nélkül: P. G. Wodehouse: Amikor egy francia angolosan távozik.”