Home Hírek Elle Kennedy újra egy szexi hokisról írt romantikus regényt

Elle Kennedy újra egy szexi hokisról írt romantikus regényt

Van egy olyan érzésem, hogy Elle Kennedy, az Off-Campus sorozat szerzője tényleg nagyon imádja a hokisokat. Az írónő ugyanis már a sokadik New Adult regényét írja a hokisokról, igaz, ezúttal egy idősebb pasi lett a kiválasztott.

Az új könyv a napokban jelent meg Amerikában és a Stay címet viseli. Kennedy ezt Sarina Bowennel együtt írta, közösen jegyzik az LMBT Him szériát is, ami jövőre érkezhet a Könyvmolyképzőtől.

És miről szól a Stay? A hősnő, Hailey a munkáját felhasználva online flörtölésbe kezd Mattel, a szexi hokisztárral. A lány számára minden biztonságos, amíg online történik, de annyira retteg a fájdalomtól, hogy amikor élőben találkozik Mattel, teljesen bepánikol.

Matt is tele van fájdalommal, hiszen exfelesége őrületbe kergeti, és alig látja a gyermekeit. A férfi viszont nyitott a szerelemre, és úgy dönt, megküzd Haileyért, hiszen ő az egyetlen, aki igazán megérti őt. Aki igazán beleszerethet…

Érdekes történetnek hangzik, bízzunk benne, hogy egyszer magyarul is elolvashatjuk majd. Ha jól sejtem, sokan lettünk kíváncsiak 🙂