Home Hírek Tavasszal megjelenik a harmadik Oblivion kötet!

Tavasszal megjelenik a harmadik Oblivion kötet!

A Luxen rajongók legnagyobb örömére már tavasszal, várhatóan a Könyvfesztiválra meg is jelenik a harmadik Oblivion kötet! Az Opál tükörregényéről van szó, az ott történteket ismerhetjük meg ezúttal Daemon szemszögéből.

Alább megnézhetitek a magyar fülszöveget, borító sajnos még nincs. Ne feledjétek, ez már az utolsó Luxen kötet, több Daemon-féle tükörregény már nem lesz, lévén az Originben és az Oppositionban már Daemon nézőpontok is voltak.

Jennifer L. Armentrout – Oblivion 3. – Feledés

Amikor elszántam magam arra, hogy bizonyítsam az érzéseimet, komolyan beszéltem. Katy soha többé nem kételkedhet bennem – és most, hogy túljutottunk a zökkenőkön, újra és újra fellobbannak köztünk a lángok.

Csakhogy még én sem védhetem meg a családtagjaimat, ha eltökélik, hogy kiszabadítják a szeretteiket.

Mindazok után, amiken keresztülment, Katy sem ugyanaz már, mint azelőtt. Még mindig változik, és fogalma sincs, mi lesz a folyamat vége. Lépésről lépésre fedezzük fel az igazságot, és amikor szembekerülünk a hibridek vizsgálatára és kínzására kiépült titkos kormányzati szervezettel, ráébredünk, hogy nincsenek határok.
A halál a mindennapjaink része lett. Onnan kapunk segítséget, ahonnan a legkevésbé várnánk, és a barátainkról is kiderülhet, hogy halálos ellenségeink – de nem fordulunk vissza.

Akkor sem, ha az eredmény örökre összetöri a világunkat.