Home Hírek Amikor két színészpalánta egymásba zúg – Jön a Hazug Rómeó!

Amikor két színészpalánta egymásba zúg – Jön a Hazug Rómeó!

Várhatóan a Könyvfesztiválra itthon is megjelenik Leisa Rayven Starcrossed sorozata. A regény Amerikában is nagy sikert aratott, és többek között Colleen Hoover tetszését is elnyerte, aki ezt írta róla: “Szerelmes vagyok Leisa Rayven történeteibe.” A Faldöngető írónője, Alice Clayton szerint “Pokolian vágykeltőa kötet.

A Hazug Rómeó egy New Adult történet, ami két színészpalántáról szól. Cassie és Ethan a színművészetin ismerik meg egymást, a levegő is felforr köztük. Cassie igazi jókislány, nehezen találja a helyét a folyton bulizó művészdikákok közt. Ethan persze vérbeli rosszfiú, vad, tüzes, félelmetes, de ha kell, érzékeny.

A szereplők végül főszerepet kapnak a Rómeó és Júlia színdarabban, ami miatt még inkább egymásba szeretnek, de Ethan összetöri Cassie szívét, eljátszva a bizalmát. Évek telnek el, mire útjaik újra keresztezik egymást…

A sorozatból külföldön eddig három nagyregény jelent meg, az első kettőben Ethan & Cassie főszereplésével, a harmadik rész már a barátaikról szól, illetve van még pár kiegészítő kötete is a történetnek.

Itthon sajnos nem az originál borítóval érkezik a könyv (lásd lent). Anno ezzel a különleges szívet ábrázoló borító miatt figyeltem fel a könyvre, sajnálom a váltást, de értelemszerűen eladhatóbbnak tűnik a szexi pasis verzió.

* A Hazug Rómeó ide kattintva kedvezménnyel megrendelhető! *