Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Két új Percy Jackson könyv is megjelenik magyarul

Újabb Rick Riordan csemegék várhatóak a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. Két Percy Jackson könyv is megjelenik magyarul, várhatóan a Könyvfesztiválra és a Könyvhétre.

A Percy Jackson görög hősei egy szuper novellás kötet, amiben a görög mitológia tizenkét kimagasló alakjáról lesz szó többek között. Méghozzá róluk: Perszeusz, Daidalosz, Küréné, Pszükhé, Thészeusz, Orpheusz, Phaethón, Atalanté, Herkules, Otréra, Bellerophón, Iaszón.

A Percy Jackson és a görög istenek egy útmutató lesz Percy világához, amiben megismerhetik az olvasók az isteneket, a mitológiát, és persze Percy gondolatait. A könyv így kezdődik: „Egy New York-i kiadó felkért, hogy írjak meg mindent, amit a görög istenekről tudok, mire azt kérdeztem: Mehet névtelenül? Mert nem szeretném, ha az olimposziak megint bepöccennének rám. Másrészről viszont, ha ezzel segítek megismerni a görög isteneket, ami akár életmentő is lehet, ha egyszer előttetek teremnek, már meg is van a heti jócselekedetem.

Alább megnézhetitek a magyar borítókat, amiknél jól látjátok, mintha Logan Lermant varázsolták volna oda, annyira élethű. A címekre kattintva további infókat is találtok a kötetekről.

Percy Jackson görög hősei

Percy Jackson és a görög istenek


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading