Home Szösszenetek Könyvmolyképző Ősz-köszöntő Könyves Kihívás – 1. hét

Könyvmolyképző Ősz-köszöntő Könyves Kihívás – 1. hét

A Könyvmolyképző Kiadó elindította az Instagramon az Ősz-köszöntő Könyves kihívását, aminek keretén belül a megadott témában lehet 30 napon keresztül posztolni. (Bővebb infót itt találtok a kihívásról).

Augusztusban már megpróbáltam az Instagramon egy kihívást, azt nem sikerült végigvinnem, de úgy döntöttem, ha törik, ha szakad, itt az összes feladatot megcsinálom! 🙂 (Plusz végre van egy új telefonom, ami normálisabb képeket csinál, ideje használni is valamire 🙂 )

Ha nektek is van Instagram oldalatok, ide kattintva követhettek. Saját képeken túl néha megosztok más érdekes fotókat is. De nem is húzom az időt, íme, az e-heti fotók!

tizenharom-okom-volt

1. nap – Az első KMK könyv, amit olvastál

Naná, hogy nekem is az Alkonyat volt az első, de azt könyvtári példányként olvastam, így a Tizenhárom okom volt példányom fényképeztem le, mivel a polcaimon lévő könyvek közül ez az első KMK, amit elolvastam.

Funfact: sajnos annyira megrongált állapotban kaptam a raktárból a könyvet, hogy színes fotót nem is mertem csinálni, mert foltos és karcos a könyvem eleje. De sebaj, a tartalma a lényeg!

fogadj-el

2. nap – KMK Könyv és iskolaszer

Mivel jelenleg is a Fogadj el! spin-off kötetén dolgozom (erről itt olvashattok bővebben), ezért naná, hogy a Fogadj el!-t fotóztam a témában.

Funfact: itthon nem is értették, hogy miért mosom le olyan alaposan az abroszt a konyhában (mert hát, nem szokásom). De aztán meglátták, hogy fotózni akarok rajta, és csak jót röhögtek 🙂

voros-pottyos-konyvek

3. nap – Fotózz le 5 Vörös Pöttyöst!

Öt olyan Vörös Pöttyös könyvet választottam, amit nagyon szerettem olvasni, ráadásul gyönyörűek is 🙂

Funfact: annyira rossz volt a fény a szobámban, hogy fogalmam sem volt róla, látszódni fog-e a legelső elkészített kép. Így a biztonság kedvéért csináltam még egy fotót. Végül mindkettő használhatónak bizonyult, de nem tudtam eldönteni melyiket tegyem ki – így kiraktam mindkettőt.

voros-pottyos

4. nap – A legelső magyar szerzős KMK könyv, amit olvastál

Sajnos itt is csalnom kellett. Még gyerekkoromban olvastam jó pár Csukás István mesekönyvet, de mindegyik könyvtári példány volt. Így ismét a polcomról választottam, és emlékeim szerint a Szívritmuszavar volt első magyar szerző által írt KMK könyvem.

Funfact: nagyon borzasztó minőségű képeket sikerült valamiért csinálni, ráadásul a lakás összes pontján. Mi a franc lehet a telefonnal? Gondoltam egyet, és kicsit megtörölgettem a kamerát…. na utána már normális fotót csinált xD

zakaly-viktoria