Body Wrapper


Íme, a Szívtipró pilóta – Ismerd meg Penelope Ward & Vi Keeland borítómodelljét!

A Szívtipró pilóta borítóján egy igencsak helyes pasi bámul ránk, aki külsőre tökéletesen megtestesíti a kötet főhősét. De ki is ez a srác a borítón?

A neve Sahib Faber, New Yorkban él, modellként dolgozik, amúgy Oroszországból jött, de az édesapja török, ezért a különleges vonások. Sahib pedig már nem szabad préda, a párja Anastasia Kolganova, modell, és van egy kislányuk is, Valentína, akinek naná, hogy csináltak egy Instagram oldalt.

Ajánlott linkek: Sahib Instagram oldala, tele sok-sok klassz fotóval | Modell katalógus Sahibbal | Metro modell katalógus Sahibbal

SZÍVTIPRÓ PILÓTA – BLOGTURNÉ

 • A Blogturné Klub tagjait is izgalomba hozta Vi Keeland és Penelope Ward újabb közös romantikus története, a Szívtipró pilóta. A kötet tele van romantikával, humorral és mély gondolatokkal, többek között ezekről is mesélnek a Blogturné bloggerei.

  Tarts velünk az állomásokon, és ha ügyes vagy, meg is nyerheted a kiadó által felajánlott három ajándékkönyv egyikét!

 • Ki ne szeretné a Beatles kultikus dalait? 🙂 A könyvben bizony ezek is szerepet kapnak, Carter ugyanis szeret idézni a dalok szövegeiből, vagy éppen belecsempészni a címeket a beszélgetésekbe.

  A mostani játékunk is Carter cuki szokásához kapcsolódik. Minden blogon találtok egy idézetet valamelyik Beatles slágerből, a feladatotok, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely dalból származik az idézet.

  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

  You know I work all day to get you money to buy you things
  And it’s worth it just to hear you say you’re going to give me everything
  So why on earth should I moan, cos when I get you alone
  You know I feel OK

  a Rafflecopter giveaway

 • 04.14. – Sorok Között
  04.16. – Deszy Könyvajánlója
  04.18. – Angelika blogja
  04.20. – Sorok Között extra állomás
  04.23. – Dreamworld extra állomás
  04.25. – Cbooks

5158 <- Az összes oldalletöltés 8 <- A mai adatok
5159 <- Az összes oldalletöltés 9 <- A mai adatok