Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szuperhős extrákkal – Magyar borítót kapott az új Rubin Pöttyös

Különleges kötet érkezik a Rubin Pöttyösök közé, a Szuperhős extrákkal hősnőjét ugyanis egy Villanó nevű szuperhős – avagy álompasi menti meg…

A kötet a Gyötrődések sorozatba tartozik, de itt nincsenek közös szereplők, mindegyik kötet olvasható önállóan is. A megjelenés 2022. augusztus 30-án várható, íme a magyar borító és a fülszöveg!

Angel Payne – Szuperhős extrákkal

Ha Los Angeles belvárosában dolgozol egy ötcsillagos szálló éjszakásaként, ott nincs hiány különcökből.

De egyik sem készített fel a Villanóra. Megmentette az életem. Immár ő az én szuperhősöm – egy álompasi, akinek nem csupán egy puszival szeretném kifejezni a hálámat. Kár, hogy az igazi neve Reece Richards, aki a való életben az én hangyás főnököm.

A gonosz exe és a világszintű birodalma miatt nemigen megy neki az elköteleződés – arról nem is beszélve, hogy ez a várost járó eszelős el akar pusztítani mindent, ami kedves neki. De egyvalami mindennél jobban beleavatkozhat a terveibe. A szívem.

A Gyötrődések-sorozat tüzes önálló művek gyűjteménye, amiket egytől egyig a romantikus regények legnagyobb nevei jegyeznek egyedül vagy többedmagukkal. Botrányos, frissítő és elképesztően vad történetek.

Tökéletes vérpezsdítő esti olvasmány a lebilincselő románcok kedvelőinek.