Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itt az első trailer a Teen Wolf filmhez!

Ugyan pontos premier dátum még nincs, de már tudjuk, hogy idén megnézhetjük a Teen Wolf sorozat folytatásaként szánt filmet, amiről a kreátor elárulta, hogy annyira hosszú lett, hogy egy rövid hetedik évadként gondol rá. Tetszik ez a gondolat!

A történet szerint Beacon Hillsben ismét fenyegető dolgok történnek, ami miatt Scott egyesül a barátaival, hogy megállítsák a vészt. A filmben a sorozat szinte összes főbb szereplője visszatér, kivéve sajnos Stiles és Kira karaktere, őket nem láthatjuk.

Íme a visszatérő színészek listája, köztük pedig Tyler Hoechlin, és igen, a karakterének a fiát is megismerhetjük a filmben! A lista: Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman és Dylan Sprayberry.

Anno iszonyúan szerettem a sorozatot, a harmadik évadig szerintem zseniális volt, így nagyon kíváncsian várom a filmet. Az első trailer alapján izgalmasnak tűnik, és nagyon örülök Allison visszatérésének is.