Home Képregény adaptációk Íme 3 poszter a közelgő Marvel produkciókhoz

Íme 3 poszter a közelgő Marvel produkciókhoz

A múlt heti Disney expo másik nagy dobása az volt, hogy megmutattak három posztert a hamarosan érkező Marvel produkciókhoz.

A Fekete Özvegy film 2020. április 30-án érkezik a mozikba. A plakátok Natasha képregényhű jelmezben feszít, és ott vannak a főbb szereplők is, mint a két másik Fekete Özvegy, Florence Pugh és Rachel Weisz, vagy a szovjetek saját “Amerika kapitánya”, akit David Harbour alakít.

A Disney+ csatornán 2020 őszén jön a The Falcon and the Winter Soldier, amiben Sam Wilson (Anthony Mackie) lesz az új Amerika Kapitány. A fő ellenség Zemo (Daniel Brühl) lesz, akit az Amerika Kapitány: Polgárháborúból ismerhetünk. Sam mellett Bucky, azaz a Tél katonája (Sebastian Stan) is főszereplő. (És úgy tűnik végre elment fodrászhoz! :))

Szintén a Disney+ra érkezik 2021 tavaszán a WandaVision, ami az ’50-es éveket idézi meg. A teóriák szerint Vandát annyira megviseli Vízió halála, hogy létrehoz egy alternatív valóságot, ami végül a fő idővonalra is hatással lesz, így kapcsolódva a második Doctor Strange filmhez.