Home Könyvek listák Ennek az 5 Könyvmolyképzős könyvnek várom a legjobban a megjelenését!

Ennek az 5 Könyvmolyképzős könyvnek várom a legjobban a megjelenését!

Elég gyakran számolok be nektek arról, hogy milyen könyvek Várhatóak a Könyvmolyképző Kiadónál. Az ok egyszerű: imádom a kiadó könyveit! A bejelentett hírek alapján pedig a továbbiakban is lesz mit várni a kiadótól, most ezeket gyűjtöttem egy csokorba. Aztán ki tudja, talán lesz második kiadás is 🙂

Benjamin Alire Sáenz: The Inexplicable Logic of My Life

Egy LMBT témájú regény az Aristotle és Dante a világmindenség nyomában szerzőjétől? Hát kell ennél több az ember boldogságához? És oké, elvileg a romantika itt nem az LMBT kapcsolatban jelenik meg, de így is nagyon vágyom erre a történetre.

Bryn Greenwood: All the Ugly and Wonderful Things

Nagyon megszerettem a Rázós Könyveket, mert időnként jó kiszakadni a megszokott témákból, és valami rázósról olvasni. Itt pedig elég kemény témát tálaltak, hiszen a szememben a pedofília határát súrolja az, ha egy 28 éves kemény motoros összejön egy 14 éves lánnyal. De valahogy kíváncsi vagyok rá hogyan oldja meg az író a dolgot.

Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness

Mese nincs, imádom Cassandra Clare árnyvadász könyveit. A Lord of Shadows ráadásul olyan brutális függővéggel ért véget, hogy szinte már kaparom a falat a várva várt folytatásg. Rengeteg kérdésem van, sok az imádott szereplőm, alig várom, hogy újra találkozzam velük.

Christina Lauren: Autoboyography

Végre egy igazi, romantikus LMBT történet, ráadásul Young Adult verzióban! A főhős egy biszexuális srác, aki beleszeret egy mormon fiúba, így valamelyest megjelenik a vallási vonal is. Ráadásul a közös pont egy tanfolyam, ahol könyvet írni tanulnak, így minden adott ahhoz, hogy nagyon várjam ezt a regényt.

Erin Watt: When It’s Real

Ne értsétek félre, imádom én a Royal fiúkat, de egy írótól csak egy könyvet akartam beválasztani, és bevallom, jobban várom az átlagos lány és az énekes srác románcát, mint Easton Royal történetét. De persze tény, hogy utóbbit is nagyon hamar el fogom olvasni.