Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Befutott az új Rubin Pöttyös, a Hollywoodi mocsok magyar borítója

A Sötét hazugságok könyvével Alessandra Torre már meghódította a magyar olvasókat. Most érkezik magyarul az újabb sikerkönyve, a Hollywoodi mocsok.

A történetből mellesleg film is készült, ez volt a romantikus Netflixnek becézett Passionflix első filmje. Fent meg is nézhetitek a trailert!

A sztori nagyon érdekes, egy hollywoodi srác megérkezik egy poros kisvárosba, ahol hamar beleszeret a helyi nagyszájú hősnőnkbe, kérdés, lehet-e köztük bármi is, hiszen a srác durván híres.

A könyv Miks-Rédai Viktória gondos fordításában érkezik nagy eséllyel a Könyvhétre. A borítónál pedig megkaptuk a filmes borítót. Az eredeti gondolom azért nem volt opció, mert ugyanaz a lány szerepel a Celeste bolondulásig magyar borítóján is. Nos, íme a Hollywoodi mocsok magyar borítója, és a fülszöveg!

Alessandra Torre – Hollywoodi mocsok

Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Agglegénye lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!

Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.

Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.

Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak ‒ és nekem is.

Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.