Home Hírek Már tudjuk, hogy ki lesz a dundi szépségkirálynőjelölt a Dumplinban

Már tudjuk, hogy ki lesz a dundi szépségkirálynőjelölt a Dumplinban

Tavaly év végén jelent meg itthon Julie Murphy lenyűgöző regénye, a Dumplin – Így kerek az élet. A történet főhőse egy déli dundi lány, akinek az anyja szépségkirálynő volt, a nénikéje pedig meghalt, mert olyan túlsúlyos volt, és nem bírta a szervezete tovább. Willowdean úgy dönt, szembeszegül az anyjával és jelentkezik a szépségkirálynő választásra, ráadásul két fiú figyelmét is felkelti.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva elolvashatod az értékelésem a könyvről *

Az már korábban kiderült, hogy az anyukát Jennifer Aniston alakítja, most viszont megtudtuk azt is, hogy ki lesz Willowdean. A szerepet Danielle Macdonald kapta meg, aki a Sundance filmfesztivál egyik legnagyobb sikerében, a Patti Cake$-ben már bizonyított, és vélhetően itt sem vall majd szégyent.

Az adaptáción Kristin Hahn dolgozik, a producer a 27 idegen igent is jegyző Michael Costigan. Több hír egyelőre nincs, de már nagyon várom, hogy a szereposztás további részéről is lehulljon a lepel.

Ha netán a könyvet még nem olvastátok volna el, feltétlenül ajánlom. Kár lenne kihagyni. Ide kattintva meg is rendelhető.

Julie Murphy – Dumplin’: Így kerek az élet
Julie Murphy – Dumplin’: Így kerek az élet