Home Hírek Újabb Maddox regény a láthatáron – Jön a Gyönyörű pillanat!

Újabb Maddox regény a láthatáron – Jön a Gyönyörű pillanat!

A Maxim Kiadó egy újabb Gyönyörű sorscsapás regénnyel kedveskedik az olvasóinak! A Gyönyörű pillanatban a korábbi részekből jól ismert America Mason és Shepley Maddox a főszereplők.

A könyv megjelenése napokon belül, a Könyvfesztiválra várható. Alább megnézhetitek az elképesztően szép magyar borítót, és a fülszöveget is csekkolhatjátok. Gyanítom, sokan beszerzitek majd a kötetet, kívánok hozzá jó olvasást!

Jamie McGuire – Gyönyörű pillanat

Emlékeztek még Americára és Shepley-re? Az elmúlt évek egyik legsikeresebb könyvében, a Gyönyörű sorscsapásban ismerhettük meg őket. Itt az idő, hogy beavassanak titkaikba.

A pimasz Amarica Mason az egyetem első évében ismerkedett meg a romantikus Shepley Maddoxszal, és viharos gyorsasággal egymásba szerettek. A heves érzelmek pedig elhamarkodott cselekedetekhez vezettek, és amikor America másodszor is visszautasította a korai lánykérést, ki kellett találniuk, hogyan tovább, hiszen az elválás szóba sem jöhet, összeköti őket a lángoló szerelem.

Egy romantikus esküvőn való részvétel azonban felébreszti a lányban a vágyat, hogy mégis igent mondjon, Shepley pedig elhatározza, tesz egy utolsó próbát. Izgatottan indulnak neki a szülők meglátogatásának, mit sem sejtve arról, hogy mind a ketten ugyanazt akarják, azonban a természet végzetes ereje közbeszól… Hatalmas viharba keverednek, és már nemcsak egymásért és a szerelemért, de a túlélésért is küzdeniük kell.