Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az év híre: harmadik kötetet kap a Mielőtt megismertelek!

Hatalmas sikerű film készült Jojo Moyes Mielőtt megismertelek című regényéből, a folytatás, a Miután elveszítettelek is nagy sikert aratott, így minden adott volt ahhoz, hogy az írónő bejelentse a jó hírt.

A harmadik rész 2018 tavaszán jelenik meg, a középpontban Louisa Clark karaktere, aki a régi és az új élete között ragadva próbálja megtalálni önmagát New Yorkban.

Mindig is tudtam, hogy egyszer folytatást írok a Mielőtt megismertelekhez. Ahogy azt is, lesz harmadik kötet. Újra ellátogatni Lou-hoz nagy boldogság, szóval, egy teljesen új országba, egy új világba kalauzolom őt, egy olyan házba, ami tele van titkokkal. Vele tart a különös humora, és azon érzelmek, miszerint számos alapvető dolgot kell tisztáznia önmagában. Többek között azt is, hogy az Atlanti óceán melyik partjához tartozik igazán. Bízom benne, hogy az olvasók legalább annyira élvezni fogják ezt az új kalandot, mint amennyire imádtam megírni” – írta az írónő a Facebook oldalára, én pedig több-kevesebb sikerrel megpróbáltam magyarosítani. (Remélem azért a lényeg átjött :))

Ahogy nézem, a hír nem aratott osztatlan sikert a rajongók között, lévén többen már a második részért sem rajongtak túlzottan, de szerencsére sok a pozitív visszhang is. Ami pedig engem itt a legjobban érdekel, hogy a második (és majd a harmadik) könyvből is elkészül-e a film? Mert annak örülnék a legjobban, és gyanítom, ezzel nem vagyok egyedül.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading