Home Hírek Nicole Williams új New Adult regénye meglepően érdekesnek ígérkezik!

Nicole Williams új New Adult regénye meglepően érdekesnek ígérkezik!

A Crash – Zuhanás szerzője Nicole Williams elég menő karácsonyi ajándékkal lepte meg az olvasóit. Ugyanis 2016. december 26-án jelent meg a legújabb regénye, a Hate Story.

Nem fogok udvariaskodni, és kerülni az igazságot: ez a borító nagyon jól sikerült, és csak remélni tudom, hogy itthon is megjelenik majd a könyv. Méghozzá ezzel a borítóval! 🙂 Na jó, a sztori is érdekesnek tűnik, a borító alatt elolvashatjátok.

nicole-williams-hate-story

Nicole Williams – Hate Story

Nina elhatározza, hogy még véletlenül sem szeret bele a férfibe, akihez feleségül megy. Mindkettejüknek vannak tapasztalatai a színlelt szerelemben és a szerelem szégyenében… A szerelem drága mulatság, a gyűlölet ingyen van.

Három év. Egy millió dollár. Ez a megoldás mindkettejük problémájára. Eltervezték az egész történetet az első találkozótól a válás időpontjáig. Azt hitték, semmi sem mehet félre.

De Nina és Max nem vette figyelembe a köztük lévő kémiát. Miután egyre több közeli puszi csattan el köztük, Nina meggyőzi magát, hogy jobban jár, ha gyűlöli Maxet, de aztán telik az idő, és rádöbben, hogy a férjét igazán, őrülten, mindennél jobban… utálja.

Ez nem egy romantikus történet. Ez a másik fajta.

nicole-williams-hate-storyidezet