Home Cover Reveal Borítóleleplezés: Kate O’Hearn – Pegazus és az Olümposz lángja

Borítóleleplezés: Kate O’Hearn – Pegazus és az Olümposz lángja

Helló, Pegazus! Ha erre a mesebeli lényre gondolok, mindig a Sailor Moon jut eszembe, ott imádkozott állandóan a kis Camilla Pegazus segítségéért – és már csak ezért is leszek kíváncsi a könyvre, szerintem el fogom olvasni.

És hogy tetszik a borító? Nagyon! Legeslegjobban az A-betű körüli minta, a vágott borító, és úgy egyáltalán az egész. Jópofa nagyon, megjelenés még idén.

A BORÍTÓ

kate-o-hearn-pegazus

FÜLSZÖVEG

A mitológia és a valóság egy új legendában csap össze!

Amikor Pegazus a 13 éves Emily háza tetején landol, a lány élete egy csapásra legendákba illővé válik: őrületes csaták, mindenre elszánt üldözések, lélegzetelállító utazások a gyönyörű, szárnyas csődör hátán, és egy hősi küldetés, amelynek tétje nem más, mint megmenteni az Olümposz lángját, mielőtt az örökre kialudna.

„Varázslatos és bámulatos olvasmány.” – Julia Eccleshare, Lovereading4kids

A SZERZŐRŐL

kate-o-hearn

Kate O’Hearn útja kanyargósan vezetett az íróvá válásig. Először a divatiparban dolgozott több évig, majd a filmvilágba vándorolt, míg végül megírta első könyvét. Kanadában született, New Yorkban nőtt fel, ezután pedig élt Chicagóban, Fort Lauderdale-ben, Los Angelesben, San Franciscóban és több kisvárosban is. De New York áll a legközelebb ahhoz, hogy otthonának hívja.

Életében nem csak a városok, a kalandok is folyamatosan követték egymást. A történelemben és az az európai kultúrába akkor szeretett bele, amikor Angliában éltek, majd a szüleivel Európában utazgattak. Ekkor kezdett el írni, és bár még sok más munka követte, az írás maradt az igazi szenvedélye.