Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Borítóleleplezés: Kate O’Hearn – Pegazus és az Olümposz lángja

Helló, Pegazus! Ha erre a mesebeli lényre gondolok, mindig a Sailor Moon jut eszembe, ott imádkozott állandóan a kis Camilla Pegazus segítségéért – és már csak ezért is leszek kíváncsi a könyvre, szerintem el fogom olvasni.

És hogy tetszik a borító? Nagyon! Legeslegjobban az A-betű körüli minta, a vágott borító, és úgy egyáltalán az egész. Jópofa nagyon, megjelenés még idén.

A BORÍTÓ

kate-o-hearn-pegazus

FÜLSZÖVEG

A mitológia és a valóság egy új legendában csap össze!

Amikor Pegazus a 13 éves Emily háza tetején landol, a lány élete egy csapásra legendákba illővé válik: őrületes csaták, mindenre elszánt üldözések, lélegzetelállító utazások a gyönyörű, szárnyas csődör hátán, és egy hősi küldetés, amelynek tétje nem más, mint megmenteni az Olümposz lángját, mielőtt az örökre kialudna.

„Varázslatos és bámulatos olvasmány.” – Julia Eccleshare, Lovereading4kids

A SZERZŐRŐL

kate-o-hearn

Kate O’Hearn útja kanyargósan vezetett az íróvá válásig. Először a divatiparban dolgozott több évig, majd a filmvilágba vándorolt, míg végül megírta első könyvét. Kanadában született, New Yorkban nőtt fel, ezután pedig élt Chicagóban, Fort Lauderdale-ben, Los Angelesben, San Franciscóban és több kisvárosban is. De New York áll a legközelebb ahhoz, hogy otthonának hívja.

Életében nem csak a városok, a kalandok is folyamatosan követték egymást. A történelemben és az az európai kultúrába akkor szeretett bele, amikor Angliában éltek, majd a szüleivel Európában utazgattak. Ekkor kezdett el írni, és bár még sok más munka követte, az írás maradt az igazi szenvedélye.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading