Home Borítómustra Örülnek a Luxen-fanok: Új borítót kapott az Opposition és a Shadows!

Örülnek a Luxen-fanok: Új borítót kapott az Opposition és a Shadows!

Szuper híreknek örülhetnek a Luxen sorozat amerikai rajongói! Az írónő és a kiadója döntése alapján ugyanis két regény is új borítóval jelenik meg az Egyesült Államokban.

Az 5. (és időrendileg az utolsó) Luxen-regény, az Opposition borítója stílusában eltért a korábbiaktól, igaz, ez a hazai kiadáson annyira talán nem észrevehető. Amerikában viszont korrigáltak, és az alábbi borítóval jelenik meg november 1-jén a regény. Ugye milyen gyönyörű?

opposition

További jó hír az Amerikai fanok számára, hogy a Shadows immáron papírkönyvben is látható lesz náluk, és az originál borítón némileg módosítottak, más lett a háttér, de a kép persze megmaradt.

Ami viszont továbbra is megválaszolatlan kérdés, hogy az Ónix és az Opál tükörregénye megjelenik-e nyomtatásban, és ha igen, mikor. Amerikában az Oblivion e-book kiadása tartalmazta az Obszidiánéval együtt a másik két regény Daemon-szemszögét is. A papírkiadás – akárcsak itthon – csak az Obszidiánét. Bízzunk benne, hogy nemsokára a két másik tükörregény papírkiadásos megjelenéséről számolhatok be, hiszen akkor jöhet a hazai kiadás is.

Végezetül íme a Shadows módosított borítója. Ide kattintva megtekinthető a magyar.

shadows