Home Hírek Breaking News: Nem mutatják be a mozik a Beavatott: Hűséges második felét!

Breaking News: Nem mutatják be a mozik a Beavatott: Hűséges második felét!

Szomorú hírre ébredtek ma A Beavatott rajongói. A Variety információi szerint a sorozat utolsó része, az Ascendant nem kerül mozis forgalmazásba, tehát A hűséges második fele elkerüli a mozikat!

a-huseges-01

A Hűséges második fele eredetileg 2017 júniusában debütált volna a mozikban, amikor is érkezik a Múmia remake és a World War Z második része. A Lionsgate stúdió viszont látva A hűséges gyenge eredményeit, másként döntött.

A költségek ugyan nem nyilvánosak, de a Lázadó 110 millió dollárból készült, A hűséges sem lehetett olcsóbb. Amerikában 66 milliós, míg a világ többi részén 113 milliós eredményt ért el, így bukásnak számít a film, hiszen vélhetően többe került, mint amennyit visszatermelt.

a-huseges-02

Az Ascendant viszont mindenképpen elkészül, jelenleg legalábbis úgy tűnik, viszont nem mozikban, hanem a tévében, vagy stream szolgáltatón (mint a Netflix) lesz elérhető. Így akár szám szerint több emberhez is eljuthat, mintha a mozik mutatnák be, de fel nem fogom, hogy miként remélnek magasabb anyagi megtérülést ettől a formától.

Viszont! Azt még nem tisztázták, hogy a főszereplők, azaz Shailene Woodley, Theo James és a többiek visszatérnek-e az utolsó részre úgy is, hogy nem nagyszabású mozifilmként, hanem tévéfilmként záródik a Beavatott-sorozat. Annyit biztosan lehet tudni, hogy a rendező Lee Toland Kireger (Age of Adeline) lesz.

a-huseges-03

Mit jelent ez ránk nézve? Volt már arra példa, hogy tévéfilm itthon a mozikban mutatkozzon be, mint az HBO-s Túl a csillogáson. Tehát, ha a főszereplők megmaradnak, szerintem nem kizárt, hogy a hazai mozik inkább a mozis premier mellett döntsenek, hiszen itthon nem csökkent vészesen a széria mozis nézettsége.

További hírként említi még a Variety, hogy van esély arra, hogy egy spin-off tévésorozat is létrejöjjön, ami A Beavatott posztapokaliptikus világában játszódna, de új karaktereket mutatna be.

A hírek semmiképpen sem pozitívak, sok még a találgatás, de egy biztos: szerintem most mindannyian elszomorodtunk. Én nem is kicsit.