Borítómustra & Könyvtrailer Leylah Attar A Serengeti köde c. regényéhez

A Serengeti köde c. Leylah Attar regény nemrég jelent Magyarországon. Az első, ami szerintem sokunkat megfogott, az a gyönyörű borítója.

Mi átvettük szerencsére az eredetit, két országban viszont saját borítót készítettek, most ezt mutatom meg nektek.

A cseh verzió egy megtört nőt ábrázol, stílusában nekem nem annyira hozza vissza az eredetit, és a Serengeti felirat is zavaró kissé ezzel a betűtípussal.

Az olaszok igyekeztek megidézni az eredeti borítót a lány alakjával, és az elképzelés jó is, de nagyon látni, hogy ezt photoshopban rakták össze, és a betűtípus is nagyon amatőr nekem.

Az írónő a könyveihez szokott könyvtrailert is készíteni, szerencsére a Serengeti köde sem maradt ki. Íme zárásul a hivatalos trailer!

[su_heading]A SERENGETI KÖDE – BLOGTURNÉ[/su_heading]

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”A blogturnéról” active=”active”]

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan magyarul is érkezik Leylah Attar A Serengeti köde című szívszorító, gyönyörű története, amely Tanzánia vadul lüktető szívébe kalauzolja el az olvasókat. Amellett, hogy történet számos izgalmat tartogat, rendkívül szívszaggató és fontos témát dolgoz fel. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott három példány egyikét!

[/restab]
[restab title=”Nyereményjáték“]

A regény során a szereplők Tanzánia egy hatalmas területét beutazzák. A turné állomásain a regény helyszínéül szolgáló képeket találtok, a feladat pedig az, hogy a rafflecopter dobozba beírjátok a fotón szereplő hely nevét. (Ez lehet konkrét vagy akár általánosabb helyszín is.) A játék végén a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásának köszönhetően három példányt sorsolunk ki a könyvből.

a Rafflecopter giveaway

[/restab]
[restab title=”További állomások“]

10/29 Veronika’s Reader Feeder (Extra)
10/31 Dreamworld (Extra)
11/02 Könyvvilág
11/04 Angelika blogja
11/06 Sorok között
11/08 Kelly és Lupi olvas
11/10 Dreamworld

[/restab][/restabs]