Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az utcák királya – Új New Adult regény Jay Crownovertől

Fergeteges évre készülhetnek Jay Crownover hazai rajongói! Az már nemrég kiderült, hogy az írónő Rule sorozatát folytatja a Könyvmolyképző Kiadó, hamarosan érkezik a Jet.

Ma pedig az vált világossá, hogy jön a Welcome to the Point második kötete, Az utcák királya Harlequin jóvoltából. A megjelenés 2017. március 17-én esedékes, így már nem is kell rá olyan sokat várni.

Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget, itt pedig megrendelhető a sorozat első kötete, A tetovált srác.


Jay Crownover – Az utcák királya

Egy sötét, alvilági királyságban az uralkodó nem ismerhet félelmet, csak így tarthatja irányítása alatt az utcákat és a rajtuk élősködő, könyörtelen bűnözőket.

Race Hartman elég jó családba született, elég intelligens, és eléggé kiábrándult a saját világából ahhoz, hogy az utcák királya legyen. Az olyan helyeken, mint a Point, mindig felüti a fejét a bűnözés, és mindig is lesznek züllött alakok, de aki föléjük tud kerekedni, az gátat szabhat a pusztításnak. Race-nek van egy terve, de kérdés, hogy meg tudja-e akadályozni a teljes pusztulást úgy, hogy saját magát nem teszi tönkre?

Brysen Carter sosem állhatta a legjobb barátnője bátyját, mert túl sármos, túl megnyerő a modora, és túl könnyen behálóz bárkit. Óriási kísértés egy ilyen férfi aranyfényű ragyogásában sütkérezni, de Brysen tudja, hogy Race olyan, akár a Nap: ha túl közel kerül hozzá, jó eséllyel a vesztébe rohan. Mikor fenyegető üzeneteket kap, majd valaki az életére tör egy parkolóban, az egyetlen ember, akire számíthat, pontosan az a férfi, akit nem engedhet közel magához.

Néha a vakmerőség az egyetlen esélyünk az életben maradásra. Vajon Brysen hagyhatja, hogy Race megmentse az életét, ha ennek az az ára, hogy feladja érte önmagát?