Karácsonykor már olvasható lesz az Originek sorozat harmadik kötete, A legfényesebb éjszaka. Amerikában pont ennél a résznél döntöttek úgy, hogy elvetik az eredeti borítókat, és új, stock fotós stílussal adták ki újra az első két részt. Erről itt olvashattok bővebben.

Itthon a Könyvmolyképző Kiadó szerencsére megtartotta az első két rész borítójának a stílusát, A legfényesebb éjszaka magyar borítója pedig meseszép lett, szerintem sok külföldi olvasó irigykedik most majd ránk, hogy milyen szép egységes lesz a polcunkon a sorozat.

A fülszöveg is megérkezett már, nézd csak!

Jennifer L. Armentrout – The Brightest Night – A legfényesebb éjszaka (Originek 3.)

Luc megidézi a vihart… a vihar pedig maga Evie.

Alig egy évvel ezelőtt Evelyn Dasher világa a feje tetejére állt: biztonságos, hétköznapi élete hazugságnak bizonyult, és megtudta az igazat arról, hogy ki volt egykor, és kicsoda most.

Menekülni kényszerült, és a hármas zónában rejtőzött el, de tudja, ha nem tanulja meg uralni a képességeit, akkor veszélyt jelent. Veszélyt az ott élő közösség minden tagjára és még a jóképű, elképesztő természetfeletti erővel bíró Lucra is, aki bármit megtenne a lány biztonságáért. Ha kell, hazudik, alkudozik, könyörög, gyilkol.

Vannak azonban olyan titkok, amelyekről még Luc sem tud, és ahogy Evie egyre jobban megismeri a képességeit, Luc tettei pusztító következményekkel járnak.

https://sorokkozott2.wordpress.com/2020/04/kisse-megszivatta-az-olvasoit-jennifer-l-armentrout-az-origin-sorozat-uj-boritoival/