Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Bridge trilógia – Kedvcsináló Rubin Pöttyös idézetek

Hamarosan magyarul is teljes lesz A Bridge trilógia Meredith Wildtól, így aki szereti az erotikát sem mellőző romantikus történeteket, érdemes lehet meglesnie az önállóan is olvasható könyveket. (Mindegyik részben más a főhős, az egyik részben például egy tűzoltó).

Hoztam is részenként három idézetet, hogy megjöjjön a kedvetek a könyvek elolvasásához. Íme!

Összeroskadva

#1

„Az egyszerű érintés volt az egyetlen kapcsolat közöttünk, mégis sokatjelentett: mintha olyan szál kötné össze a szívünket, ami mindig is létezett, még akkor is, amikor olyan nagy volt köztünk a távolság.”

#2

„Most azt szeretném, hogy küzdj értünk, azért a lányért, akivel közös álmaink voltak, aki elhitette velem, hogy együtt bármire képesek vagyunk. Sosem tudtam, mit hoz a jövő, de azt sem tudtam elképzelni, hogy ne veled vágjak bele.”

#3

„De ha megengedem magamnak, hogy megint beleszeressek, és mégsem működik, akkor nem fogok tudni újra talpra állni.”

Megperzselve

#1

„– Mindjárt visszajövök, oké?
Csak szó nélkül bólintottam, majd néztem, ahogy a barátjával együtt eltűnik. Nem tudtam tenni ellene. Nézni, ahogy eltávolodik tőlem, olyan volt, mint mikor lemegy a nap és minden melege vele együtt eltűnik.”

#2

„Mert én nem tudtam úgy élni, hogy nem a megfelelő férfiba voltam szerelmes. Az olyan lett volna, mintha hiányzott volna az egyik érzékem – az az egyetlen, névtelen érzék, amelyiktől az összes többi hevesebbé válik.”

#3

„Olyan rég óta nem engedtem meg magamnak, hogy a szívem így érezzen. A karjában a kétkedés minden árnya, amibe még kapaszkodtam, szertefoszlott. Tökéletes csókja emlékeztető volt, hogy ha valahogyan módját találnánk, hogy hazahozzuk azt a paradicsomi együtt töltött hetet, talán minden álmunk valóra válhatna.”

Mélybe zuhanva

#1

„Will és Ian viharként érkeztek az életembe, elcsábították a testemet és rabul ejtették a szívemet. Mindenemet nekik adtam – a bizalmamat, az engedelmességemet, a szerelmemet. Ha választanom kellett volna a kettejük között, az olyan lett volna, mintha félbetépném a szívemet.”

#2

„– Nem elégszem meg addig, ameddig alattam nem fekszel, Olivia. És amint így lesz, ezerféleképpen juttatlak el a csúcsra. Nem akarsz játszadozni? Az, hogy megvárakoztatsz, miközben jól tudod, hogy mindketten ugyanazt akarjuk… Te vagy az, aki játékot játszik. Mert nyerni akarsz. Mondj igent, és akkor mindketten nyerünk!”

#3

„Néhány perc elteltével felpillantottam, és Will kutakodó szemébe néztem.
– Desszertet is rendelünk?
– Rendelhetünk. Hacsak nem döntöttél úgy, hogy hazajössz velem.
– A sajttortát kérem – feleltem gyorsan, majd kettőnk közé ejtettem az étlapot az asztalra.”


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading