Idén novemberben érkezik magyarul Maggie Stiefvater nagy sikerű új regénye, a Tökéletlen szentek, aminek az elképesztően szép magyar borítója már fel is került a kiadó oldalára. És miről szól ez az új Vörös Pöttyös? Íme a fülszöveg!

Maggie Stiefvater – All the Crooked Saints – Tökéletlen szentek

Lebilincselő történet sötétségről, csodákról és a családról.

Mindannyiunk leghőbb vágya ez: egy csoda.
De rettegünk attól, mit kell feláldoznunk ahhoz, hogy megkapjuk. Aki a coloradói Bicho Raróba látogat, nagy eséllyel találkozik néhány komor szenttel, titokzatoskodó szerelmessel, álmodozó tudóssal, csodamániás bagollyal, elhidegült szerelmespárral, egy-két árva gyerekkel meg egy végtelen sivatagi égbolttal, aminek a csillagai éberen figyelnek.

Ennek a helynek a főszereplői a Soria család tagjai, akik szokatlan csodákra képesek. A család főszereplői pedig három tizenéves unokatestvér, akik arra készülnek, hogy megváltoztassák a jövőt: Beatriz, az érzelmek nélküli lány, aki csak arra vágyik, hogy szabadon vizsgálhassa a gondolatait; Daniel, Bicho Raro Szentje, aki mindenkin készséggel segít, épp csak magán nem; és Joaquin, aki éjszakánként egy kalóz-rádióállomást vezet Diablo Diablo néven.

Mindannyian csodát keresnek. De Bicho Raro csodái csalókák: sosem olyanok, mint amilyennek tűnnek.

Szentek. Csodák. Család. Romantika. Halál. Megváltás
Mélyedj el a rejtelmeiben!