Volt egy idő, amikor Lindsay Lohan volt Hollywood egyik legnagyobb sztárja, és olyan ikonikus filmekben imádtuk őt, mint a Freaky Friday vagy a Bajos csajok. A drogproblémák és egyéb zűrök után Lindsay hosszú éveken át nem színészkedett, de most végre visszatért!

A színésznő kapta meg ugyanis a Karácsonyi románc című Netflix film főszerepét, amiben egy elkényeztetett örökösnő elveszti az emlékeit egy síbalesetben, majd egy balszerencsés özvegy férfi – és annak lányának – szerető gondoskodásában tölti a karácsonyt.

A film férfi főhőse a Glee sztárja, Chord Overstreet. Az első képek már meg is érkeztek! A premier 2022. november 10-én esedékes a Netflixen, én pedig alig várom már, hogy megnézhessem ezt a filmet, és nem csak Lindsay miatt, a történet is kifejezetten érdekesnek tűnik.

Update: megérkezett az előzetes is, és gyerekek, jó eséllyel ez lesz az egyik új kedvenc karácsonyi filmem 😀

Falling For Christmas. (L to R) Chord Overstreet as Jake, Lindsay Lohan as Sierra in Falling For Christmas. Cr. Scott Everett White/Netflix © 2022.
Falling For Christmas. (L to R) Lindsay Lohan as Sierra, Chord Overstreet as Jake, Olivia Perez as Avy, Bus Riley as Chestnut Vendor in Falling For Christmas. Cr. Scott Everett White/Netflix © 2022.
Falling For Christmas. Lindsay Lohan as Sierra in Falling For Christmas. Cr. Scott Everett White/Netflix © 2022.