Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Minden sötét szeglet címmel jön Karen Rose új könyve

Tudom, sokan szeretitek Karen Rose munkásságát, így remélem örültök majd a hírnek: érkezik a Cincinnati sorozat harmadik kötete! A megjelenés 2022 őszén esedékes, és már a magyar borítót is megkaptuk. Íme!

Karen Rose – Minden sötét szeglet (Cincinnati 3.)

*A Minden sötét szeglet Karen Rose legújabb thrillere. A Cincinnati-sorozatban a Közelebb, mint hinnéd és az Egyedül sötétben című részek folytatása.

Miután Griffin „Decker” Davenport, az FBI különleges ügynöke, felébred a kómából, kétségbeesetten igyekszik megmenteni az emberkereskedők áldozatául esett gyerekeket. Legutóbbi nyomozása végén, amikor már azt hitte, véget ér a küldetése, és az igazság győzedelmeskedik, megtudta, hogy nem mindenkit sikerült megmenteni, csakhogy meglőtték, mielőtt bárkinek is szólhatott volna.

Kate Coppola különleges ügynök nemrég költözött Cincinnatiba. Azt állítja, hogy az előléptetése miatt, ám valójában a fájdalom elől menekül. Megtalálta a felvételeket, amelyeket Decker titkos ügynökként készített, és míg a férfi kórházi ágya mellett virraszt, megpróbálja összeilleszteni a bűntény részleteit – és rájönni, mi az összefüggés a nyomozás és a férfi rejtélyes múltja között.

Amikor a kórházban valaki megpróbálja megölni Deckert, ő és Kate rádöbbennek, hogy nem csak a gyerekek élete a tét, ezért minden tőlük telhetőt meg kell tenniük, hogy levadásszák a tettest. De minden sötét szegletben veszély leselkedik rájuk.*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading