Home Hírek Új karácsonyi romantikus: 10 ​vakrandi az igaz szerelemért!

Új karácsonyi romantikus: 10 ​vakrandi az igaz szerelemért!

Fel a kezekkel, ha te is szereted a karácsonykor játszódó romantikus regényeket! Mert én oda és vissza vagyok értük, hiszen az ünnepi időszak ad egy extra varázst.

A Dream Válogatás könyvek közé 2021. november 15-én érkezik a 10 vakrandi az igaz szerelmért, amiben a hősnőnek, Sophie-nak tervez a családja karácsony idején 10 vakrandit, kérdés rátalál-e így az igazira. Magyar borító és fülszöveg alább!

Ashley Elston – 10 ​vakrandi az igaz szerelemért

Sophie ​egy dolgot szeretne csak karácsonyra: egy kis függetlenséget az őt túlságosan féltő szüleitől. Amikor a szülei úgy döntenek, hogy a karácsonyt az anyai örömök elé néző nővérénél töltik Louisiana államban, Sophie már alig várja, hogy végre édes kettesben lehessen Griffinnel, akivel jó ideje barátok.

Csakhogy kiderül, Griffin maga is egy kis függetlenséget szeretne, egy kis szünetet a kapcsolatukban. Sophie összetört szívvel a nagyszülei házába menekül, ahol minden karácsonykor összegyűlik a kissé lármás család apraja-nagyja.

A nagymamája ekkor előáll azzal a (nem túl) zseniális tervvel, hogy az elkövetkező tíz napban a család más-más tagja szervezzen Sophie-nak egy-egy vakrandit. Köztük a drágalátos unokatestvére, Sara, aki egy zártkörű föld alatti partiba küldi el egy nagyon helyes sráccal. Vagy az őrült nagynénje, Patrice, aki iskolai betlehemezésben szán főszerepet neki egy síró kisbabával a karjában, ráadásul egy olyan fiú oldalán, aki a válláig ér.

Amikor Griffin váratlanul felbukkan, hogy egy újabb esélyt kérjen, Sophie csak még jobban összezavarodik. Merthogy talán, de tényleg csak talán gyengéd érzelmeket ébresztett benne valaki… Valaki, aki határozottan nem szabad. Vajon ez lesz Sophie legrosszabb karácsonyi szünete… vagy mégsem? Egy összetört szív, tíz vakrandi és egy kész bolondokháza!