A One Direction zenekar tagja, Liam Payne nemrég posztolt arról a közösségi médiában, hogy a menyasszonyával, Maya Henryvel megnézték az After – Miután filmeket, és le is döbbent, amikor kiderült, mi adta a sztori alapját.

Anna Todd ugyanis eredetileg One Direction fanficként tette közzé a Wattpadon a történetet, és utána lett belőle regény, majd sikeres film.

“Tudom, a Miután összecsaptunk nem az a típusú film, amit általában nézni szoktam, nincsenek benne ufók, varázslat vagy harcok. De mégis, valahogy bejött. Amikor kijöttünk a moziból, rádöbbentem, a karaktereket a One Direction tagjairól kreálták, ami a legviccesebb dolog. Szerettem a karakterem, mert egy törődő testvér, aki csak a legjobbat szeretné mindenkinek”

A posztjában végül Anna Toddnak is üzent, gratulált neki, hogy megírta mindezt, és csodálatosnak tartja, hogy a zenekar ilyen csodálatos dolgokra ihlette az embereket. És naná, hogy reménykedik benne, hogy Landon nagyobb szerepet kap majd a történetben, sőt, spin-offot is szeretne neki 🙂

A filmes folytatások amúgy jönnek, a harmadik és a negyedik filmet is bejelentették már.