Home Hírek Breaking News! A BBC Three mutatja be a Pokoli szerkezetek tv-sorozatot?

Breaking News! A BBC Three mutatja be a Pokoli szerkezetek tv-sorozatot?

Egy ideje már tudjuk, hogy a Constantin Films szeretné elkészíteni a Pokoli szerkezetek tv-sorozatot, erről pár éve írtam is. Most friss hírt kaptunk.

A The Cinema Spot értesülései alapján a brit BBC Three csatorna csapott le az adaptációra, náluk készülhet el a sorozat. És ők ezt állítják:

“Ez a sorozat nem a Shadowhunters spin-offja lesz, a két sorozat nem fog kapcsolódni egymáshoz. A Pokoli szerkezetek tv-sorozat más világban fog játszódni, és sokkal jobban kapcsolódik majd a könyvekhez.”

Ez a másik világ elmélet pedig teljesen működőképes, ugyanis Cassandra Clare is pedzegette a multiverzum gondolatát a Gonosz fortélyok sorozatban, tehát itt még azt se mondhatjuk, hogy furán hatna a dolog.

Persze ezzel együtt el kell fogadnunk azt is, hogy Magnust harmadjára is újra castingolják, akárcsak a többi színészt, akik a Shadowhuntersben feltűntek, de a könyvek szerint a Pokoli szerkezetekben is lenne dolguk, mint Camille vagy Ragnor.

A másik hír, aminek örülhetünk, hogy a The Cinema Spot értesülései alapján ez az adaptáció hű lesz a könyvekhez. Ez az, amire mindig is vártunk, ugye?

A forrás értesülései szerint a Pokoli szerkezetek pilotjának a forgatókönyve már készen van, ezzel házalt a Constantin Films, hogy otthont találjon a sorozatnak. A BBC Three lett a vevő, a brit csatornán fut a nagy sikerű Killing Eve sorozat, igaz, utóbbi koprodukcióban.

Viszont! Mielőtt ünnepelnénk, egy dolgot ne felejtsünk el. Cassandra Clare még nem erősítette meg a hírt, sőt, most, amikor a cikket írom (csütörtökön 0:54 perckor) minden forrás a The Cinema Spot bejegyzésére hivatkozik. Tehát a pezsgőbontás előrt várjunk a hivatalos megerősítésekre, mindenesetre eddig a hírek nagyon bíztatóak.