Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ez történt Kai Parkerrel a Legacies – A sötétség örökésben

A Vámpírnaplókban sokatok kedvence volt Kai Parker, akit nem volt egyszerű utálni, bármilyen szörnyűségeket is tett… A karakter a Vámpírnaplók spin-offra is visszatért, a Legacies – A sötétség örököse második évadának két részében szerepelt. De mi is történt vele? Spoileresen folytatom!

A Vámpírnaplókból ugye tudjuk, hogy Kai Parker egy számára kitalált börtönvilágban él, de most kiderült az is, hogy ebbe a világba száműzte Alaric azon diákjait is, akik embereket öltek és kezelhetetlenek lettek Így a börtönvilágban Kai nem volt egyedül, még barátnője is lett. Amikor Josie, Lizzie és Alaric egy diák csínjéből bekerül a börtönvilágba, szembe kell nézniük a Kai-fenyegetéssel.

Kai szüntelenül keresi a kiutat, és egy komoly trükkel átveri végül az unokahúgát, Josie-t, aki elmeséli neki a Malivore-sztorit, így Kai a malivore-on keresztül kiszabadul a börtönvilágból, és rögtön a nekromantával találkozik, akivel szövetségre lép a Salvatore iskola ellen.

Végül Kai bár bejut az iskolába és károkat okoz, de végül sikerül elkapni őt, Alaric pedig végre igazi bosszút áll a feleségéért, és egy karddal levágja Kai fejét. Ó, és mielőtt még ez megtörténne, van egy nagyon király harc jelenet, amiben Kai és Hope küzd egymással.

Jelenleg tehát úgy tűnik, hogy Kai halott, de ismerjük a srácot, nála sosem lehet semmit biztosra tudni. Én örülnék is, ha valahogy visszatérne még, Chris Wood annyira brillírozik a karakterben, öröm látni 🙂


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading