Home Borítómustra Borítómustra – Íme a Minden csúf és csodálatos dolog borítói

Borítómustra – Íme a Minden csúf és csodálatos dolog borítói

Bevallom, nekem először nem igazán tetszett a Minden csúf és csodálatos dolog borítója, olyan túl egyszerűnek éreztem. Viszont olvasva a könyvet már pontosan látom, ennél jobb borítót nem is kaphatott volna a regény.

Sok országban viszont saját borítóval jelent meg a könyv, ezek között akadnak jobbak és gyengébbek is. Íme, a teljes kínálat!

ANGOL

A történetre tulajdonképpen referál, meg a főhősök szeretik a csillagokat nézni, de mégis, olyan kis unalmas nekem ez a borító.

AMERIKAI – PAPÍRKIADÁS

Ez nagyon szép, majdnem annyira, mint az eredeti. A színeit különösen szeretem.

CSEH

Érezhetően itt is próbálták átadni az égbolt hatást, ahogy a földről nézve nézték a csillagokat Wawyék, csak valahogy nekem nem jön be az egész, lehet a színekkel van leginkább gondom.

IZRAEL

Oké, a jelképek átjönnek, mint a sas és Amerika, vagy a pisztoly, ami Liam drogbáróságára utal. De részemről így is teljesen borzalmas ez a borító.

OROSZ

Nagyon kiforratlan nekem ez a borító, bal oldalt például alig jöttem rá, hogy az Wawy karja, inkább úgy tűnt, hogy nem lett befejezve a rajz. Maga a rajz amúgy sokadszori nézésre nem rossz, és kellően bátor volt kislányként a borítóra tenni, de az összhatás nekem nagyon negatív.

ROMÁN

Nem tudom mit akartak a románok ezzel a borítóval, talán valamilyen “éjszakai napfény” dologra utalni, de nagyon lehangoló lett szerintem.

SZLOVÁK

Nagyon ötletesnek érzem az egészet, külön jó, hogy a női alakon van az égbolt, azon túl meg egyszerű fehér a borító. Igazából negatívat nem is tudok mondani, megkapó ez a borító.

MINDEN CSÚF ÉS CSODÁLATOS DOLOG – BLOGTURNÉ

 • Új szerző mutatkozik be a Könyvmolyképző Kiadónál, s nem is akárhogyan. Bryn Greenwood Minden csúf és csodálatos dolog című könyve az emberi lét legsötétebb bugyraiba viszi el olvasóját.

  Kövesd a Blogturné Klub öt bloggerét turnéjukon, ismerd meg a könyvhöz kapcsolódó gondolataikat, játsz velük, és amennyiben a szerencse is melléd áll, tiéd lehet a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyike.

 • Bryn Greenwood könyve nem egy könnyed lányregény, hanem erős idegzetű olvasóknak szóló olvasmány. Blogturnénk minden állomásán egy-egy hasonlóan rázós történet fülszövegéből találtok részletet. A ti feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a keresett mű címét és szerzőjének nevét.

  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  “A szemed becsukhatod, hogy ne lásd, amit nem akarsz látni, de a szívedet nem csukhatod be, hogy ne érezd, amit nem akarsz érezni.
  A szerelem nem ismer határokat…”

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 04.04. – Betonka szerint a világ…
  04.06. – Angelika blogja
  04.08. – Sorok között (1)
  04.10. – Never Let Me Go
  04.12. – Sorok között (2)
  04.14. – CBooks