Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Minden csúf és csodálatos dolog – 5 ok, hogy miért olvasd el az új Rázós Könyvet

Minden csúf és csodálatos dolog címmel hamarosan megjelenik az új Rázós Könyv, amit már volt szerencsém elolvasni, és naná, hogy szerettem. Alább 5 okban el is mondom, hogy miért érdemes elolvasni!

 

#1 – Tabu szerelem

A kötetben a főhősök között kicsivel több, mint tíz év korkülönbség van, csak itt a lány 8 éves, amikor találkoznak. Kellen kezdetben neveli, gondozza, iskoláztatja Wawyt, és évek telnek el, mire több is kialakul köztük.

#2 – Nincs pedofília

Amikor a könyvről először hallottam, attól tartottam, hogy ez részben akár pedofil könyv is lehet. Én úgy érzem, nem az, erről bővebben és spoileresen egy molyos hozzászólásban írtam – katt ide érte. Ebben a kommentben pedig azt olvashatjátok el, hogy a kiadó miért döntött a könyv kiadása mellett.

#3 – Nagyon különleges stílus

A regény nagy előnye, hogy rengeteg nézőpont karaktert használ. Többek között a nagymama, az iskolai tanár, az unokatestvér, vagy éppen az egyik drogfőnök szemén át is láthatjuk Wawyék történetét, és nagyon sokat hozzáad az, hogy ennyi szempontból látunk rá a karakterekre.

#4 – Fájdalmasan rázós alapok

A könyv nem csak a tabu szerelem miatt rázós kategória. Wawy családi helyzete ugyanis nagyon nem ideáis, az anyja egy katasztrófa, és nagyon rosszul neveli, az apja pedig drogdíler – és ez csak a jéghegy csúcsa. A családi alaphelyzet, és az abból fakadó dolgokat pedig nagyon szépen kifejti a szerző.

#5 – Mert elgondolkodtat!

Ez az a könyv, ami olvasás után is veled marad, és csak úgy random eszedbe fog jutni a könyv, a tanulság, a karakterek. És igen, a szerelmi rész is nagyon elgondolkodtatja az embert, annyi pro és kontra érvet lehetne felhozni például arra is, hogy helyes-e Wawy és Kellen románca. És az ilyen regények aranyat érnek, amik sokáig az agyunkban maradnak – legalábbis, szerintem.

* Kíváncsi lettél? A kiadótól kedvezményesen beszerezheted a regényt! *