Home Egyéb kategória Minden csúf és csodálatos dolog – Itt az új Rázós Könyv magyar...

Minden csúf és csodálatos dolog – Itt az új Rázós Könyv magyar fülszövege

Végre magyar fülszöveget kapott a Minden csúf és csodálatos dolog, ami nagy eséllyel az első idei Rázós Könyv megjelenés lesz. Mondanom sem kell, már nagyon várom ezt a nagy korkülönbségről szóló romantikus történetet. Alább megnézhető a magyar fülszöveg és az eredeti borító is.

Bryn Greenwood – Minden csúf és csodálatos dolog

Wavy ötéves korára már nagyon sok traumát szenvedett el: kábítószerfüggő anyja börtönben ül, ő pedig egy időre Brenda nagynénje, „normális” családjához kerül. Wavy nem hajlandó sem beszélni, sem mások előtt enni, mert az anyja mocskosnak tartja, ami a szájába kerül.

Apja, a drogdíler Liam nem sokat törődik a családjával, amitől Wavy anyja mély depresszióba süllyed. Wavy egymaga küszködik, hogy iskolába tudjon járni és ellássa a kisöccsét, Donalt. Csak Kellen, Liam egyik embere – akit szintén elhanyagoltak gyerekkorában –, mutat együttérzést és törődést Wavy irányában. A szeretetre éhes kislány és a sérült férfi egymásba szeretnek, és Wavy mindössze tizenhárom éves, amikor szexuális kapcsolatot kezdenek. Amikor mindez a nagynénje tudomására jut, pedofilnak bélyegzi Kellent, és kitartóan küzd, hogy elválassza őket egymástól.

Wavy időközben felnő, és hihetetlen szívóssággal, minden akadályt legyőzve dolgozik azon, hogy ismét összekerülhessen Kellennel. A történet szereplői a maguk módján révbe érnek, és második esélyt kapnak az élettől.