Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Minden csúf és csodálatos dolog – Itt az új Rázós Könyv magyar fülszövege

Végre magyar fülszöveget kapott a Minden csúf és csodálatos dolog, ami nagy eséllyel az első idei Rázós Könyv megjelenés lesz. Mondanom sem kell, már nagyon várom ezt a nagy korkülönbségről szóló romantikus történetet. Alább megnézhető a magyar fülszöveg és az eredeti borító is.

Bryn Greenwood – Minden csúf és csodálatos dolog

Wavy ötéves korára már nagyon sok traumát szenvedett el: kábítószerfüggő anyja börtönben ül, ő pedig egy időre Brenda nagynénje, „normális” családjához kerül. Wavy nem hajlandó sem beszélni, sem mások előtt enni, mert az anyja mocskosnak tartja, ami a szájába kerül.

Apja, a drogdíler Liam nem sokat törődik a családjával, amitől Wavy anyja mély depresszióba süllyed. Wavy egymaga küszködik, hogy iskolába tudjon járni és ellássa a kisöccsét, Donalt. Csak Kellen, Liam egyik embere – akit szintén elhanyagoltak gyerekkorában –, mutat együttérzést és törődést Wavy irányában. A szeretetre éhes kislány és a sérült férfi egymásba szeretnek, és Wavy mindössze tizenhárom éves, amikor szexuális kapcsolatot kezdenek. Amikor mindez a nagynénje tudomására jut, pedofilnak bélyegzi Kellent, és kitartóan küzd, hogy elválassza őket egymástól.

Wavy időközben felnő, és hihetetlen szívóssággal, minden akadályt legyőzve dolgozik azon, hogy ismét összekerülhessen Kellennel. A történet szereplői a maguk módján révbe érnek, és második esélyt kapnak az élettől.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading