Amerikában hatalmas siker Leigh Bardugo Six of Crows duológiája, aminek az első kötete magyarul is megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál.

Itthon az eredeti borítóval érkezik a kötet, de sok országban kapott saját borítót a Hat varjú. Alább ezeket gyűjtöttem egy csokorba.

MAGYAR/AMERIKAI

AMERIKAI DÍSZKIADÁS

FRANCIA

IZRAELI

PERZSA

SZERB

FRANCIA (?)

[su_heading]HAT VARJÚ – BLOGTURNÉ[/su_heading]

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”A blogturnéról” active=”active”]

November elején a Könyvmolyképző újra visszavisz minket a grisák világába! Ezúttal Ketterdam sötét és koszos sikátorait járva csatlakozunk egy csapat bűnözőhöz, hogy aztán velük tartsunk egy (nagyrészt az önös érdekeik által vezérelt) veszélyes, ám rettentő izgalmas kalandba. Tarts te is Kaz Brekkerrel és bandájával, no meg a Blogturné Klubbal, hogy megnyerhesd a könyv 3 példányának egyikét!

[/restab]
[restab title=”Nyereményjáték“]

Elítélt, szerencsejáték-függő, szökevény, kém, szívtörő, tolvaj… Csupa rosszfiú, illetve rossz “lány”, akiket mégis a könyv végére a szívünkbe zárunk (vagy nem). Ezúttal olyan szereplőket keresünk, akik igazi antihősök: gonoszak, lelketlenek, nem egyszer gyilkosok…
Minden állomáson egy idézetet olvashattok egy negatív (fő)szereplőtől/ről, a feladat pedig egyszerű: ki ő és melyik könyvben szerepel?

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

[su_note note_color=”#F0F0F0″]

“A kezdet kezdetétől szörnyeteg volt. Csakis dacból és gonoszságból választotta az életet.”

[/su_note]

a Rafflecopter giveaway
https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

[/restab]
[restab title=”További állomások“]

10. 31. – Nem félünk a könyvektől
11. 02. – Kelly & Lupi olvas EXTRA állomás
11. 04. – Sorok Között Blog EXTRA állomás
11. 06. – Deszy könyvajánlója
11. 08. – Dreamworld EXTRA állomás
11. 10. – Kelly & Lupi olvas
11. 12. – Deszy könyvajánlója EXTRA állomás

[/restab][/restabs]