Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Elképesztő dolgot tett A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárja!

Bár Lana Condort sokan ismerték az X-Menből, a nagyobb ismertséget A fiúknak, akiket valaha szerettem film hozta el számára. A színésznő pedig igazán hű maradt Lara Jean értékrendjéhez, és egy nagyon menő dologgal rukkolt elő.

Az NBC-nek adott interjújából kiderült, hogy létrehozott egy ösztöndíjprogramot, aminek keretében belül minden évben kiválaszt egy ázsiai származású lányt, hogy egy neves Vietnámi iskolában tanulhasson. A pénz pedig elegendő lesz természetesen minden költségre.

Lana elárulta, hogy ő is Vietnámban született, és egy ír nő, és magyar férfi adoptálta. (Bizony, az apukája magyar!) „Olyan szerencsés vagyok, hogy ezt az életet élhezem. Mindig vannak olyan pillanatok a forgatásokon, amikor eszembe jut, hogy Istenem, hihetetlen, hogy ez az életem! Pedig annyira más is lehetett volna” – nyilatkozta a színésznő, és hozzáfűzte, azért is akar segíteni másokon, mert rajta is segítettek annak idején.

A jó ötlet pedig ragadós, A fiúknak, akiket valaha szerettem rendezője, Susan Johnson is értesült Lana ötletéről, és a rendező is úgy döntött, hogy ösztöndíjat kínál fel ázsiai diákoknak – akik már meg is kezdték a tanulmányaikat a rangos vietnámi iskolában.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading