Home Könyvek listák Íme, 4 tipp J.K. Rowlingnak, amikből könyvet alkothat a Harry Potter írónője!

Íme, 4 tipp J.K. Rowlingnak, amikből könyvet alkothat a Harry Potter írónője!

A forgatókönyvek és a színdarab után hamarosan itthon is megjelenik J.K. Rowling 80 oldalas könyvecskéje 2.490 forintért, ami az írónő beszédét tartalmazza, amit a Harwardon mondott el a végzős diákoknak.

A hír kapcsán elgondolkodtam jó pár dolgon, köztük azon is, mivel rukkolhatna még elő Rowling. Íme, pár tipp, ha már regényeket nem igazán ír mostanság….

* Figyelem! Szarkazmus veszély! Fanatikus Harry Potter rajongóknak talán sok lehet. *

Exkluzív! J.K. Rowling interjúi a Harry Potter színészeivel

A Harry Potter írónője nehéz fába vágta a fejszéjét! Összeállított tíz kérdést, és vette rá a fáradtságot, hogy elküldje e-mailen a filmek színészeinek. A tíz egyforma kérdésekre jött válaszokat most egy exkluzív könyvben olvashatjátok el, méghozzá Rowling tizenkét soros előszavával.

J.K. Rowling konyhája – Avagy, mit eszik a Harry Potter írónője?

Rowling angol, ezt mindenki tudja. És azt, hogy mit eszik? Mi a kedvenc nasija, vagy éppen csípi-e az angol reggelit? Most minden kiderül! A Harry Potter írónőjét a Masterchef döntőse kérdezgette, a könyvben pedig pár receptet is találtok.

Csip csirip! – Twitter gyűjtemény J.K. Rowlingtól!

Nem szereted a Twittert? Nem vagy regisztrálva? Nincs kedved legörgetni a sok posztot? Akkor itt a hír, ami boldoggá tesz! Hamarosan egy könyvben jelenik meg Rowling összes tweetje, amikből mindent megtudhatsz az írónőről, aki huszonegy szavas először is írt a könyvéhez!

Édes napló J.K. Rowlinggal

Mindig is azon agyaltál, hogy naplót írj? Akkor itt a remek lehetőség! Szerezd be a J.K. Rowling naplót, amiben csak üres oldalakat találsz, a borítón pedig a példaképed, Rowling fotóját és egy nyolc szavas új idézetet az írónőtől, ami tuti motivál. Ne hagyd ki a lehetőséget, csak 5.600 ft az 50 oldalas naplócska!