Home Hírek Ismerd meg a Pretty Little Liars: The Perfectionists új főszereplőit!

Ismerd meg a Pretty Little Liars: The Perfectionists új főszereplőit!

A FreeForm a héten nagy bejelentést tett: újabb színészeket igazoltak a Pretty Little Liars spin-off sorozatához. Ráadásul nem is akármilyen színészek érkeztek!

Az új széria egy másik Sara Shepard sorozaton, a The Perfectionists-en alapul, de a PLL-ből ismert Allison és Mona karaktere is benne lesz a sorozatban, ők a Perfectionist könyvekben nem szerepeltek.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Jannel Parish és Sasha Pieterse a projekt részei, nemrég Sofia Carson (Utódok) csatlakozott a stábhoz, mint egy divatmániás blogger lány. És íme, az új belépők!

A The Walking Dead-ből ismert Sydney Park egy Caitlyn nevű lányt alakít, aki két anya tökéletes lánya, viszont súlyos titkokat rejteget.

A még ismeretlen Eli Brown alakítja majd Dylant, a tehetséges csellistát, aki úgy nőtt fel, hogy tudja, a kisvárosban elítélik őt, éppen ezért mindig, mindenben a legjobb akar lenni. Két szenvedélye van: a zenée, és a pasija, Andrew. (LGBT karakter, éljen!)

A Gossip Girlből megismert Kelly Rutherford is a csapat része, ő alakítja Claire Hotchkisst, a város megbecsült tagját, aki a tökéletességben hisz. Kár, hogy durva titkai vannak.

A Pretty Little Liars: The Perfectionists premier dátuma még nem ismert, de a történet nagyjából a Pretty Little Liars-re hajaz: fiatal főhősök, a titkaik, és egy gyilkosság, ami mindent felborít a tökéletesnek tűnő kisvárosban.