A Napos oldal és a Serena után egy újabb Könyvmolyképző Kiadónál megjelent regény adaptációjának a főszerepét kapta meg az Oscar-díjas Jennifer Lawrence. Sőt, ezúttal a producere is lesz a filmnek.

A színésznő a Rekviem egy gyilkos asszonyért adaptációjában fog szerepelni, ami 1830-ban játszódik, és az utolsó nyilvánosan kivégzett nőről szól Izlandon.

A filmet a Szólíts a neveden-nel arató Luca Guadagnino készíti. Más infó egyelre nincs, de már így is van minek örülni 🙂

Alább megnézhetitek a regény borítóját és fülszövegét, így a leendő film történetére is fény derül. Egy biztos: izgalmasnak tűnik, és Lawrence tényleg megfelelőnek tűnik Agnes szerepére is.

[su_note note_color=”#fdfdf9″]

Hannah Kent: Rekviem egy gyilkos asszonyért

Egy nőt halálra ítélnek a szeretője megöléséért, és a kivégzésig egy család gondjaira bízzák. Lelkészt is rendelnek mellé, hogy feloldozza bűnei alól.

Az elítélt lassan megnyílik a tisztelendőnek, elmeséli neki az életét és a gyilkosság előzményeit. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, de az idő vészesen fogy – közeleg a tél, és vele a kivégzés napja.

Csak ő tudja, mi történt valójában. Ez Agnes története.

A halálra várók szenvedésének kegyetlenségénél csak a tétlenek és tehetetlenek lelkiismeret-furdalása rosszabb.

Fedezd fel legbensőbb titkait!

[/su_note]