Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Film készül a frissen megjelent Vörös Pöttyös könyvből!

Egyszerűen imádom az adaptációkat! Oké, nem mindig sül el a legjobban, de még ezt a kockázatot vállalva is öröm, ha filmen, netán sorozatban látom viszont az egyik kedvenc regényemet.

A jó hírt pedig ma tudtam meg: film készüla napokban megjelent a Remény kalózaiból! Mindezt Anne Percin is közzé tette a Facebook oldalán. Próbáltam keresgélni plusz információkat, netán azt, vannak-e már szerződött színészek, vagy mikori lesz a premier, de sajnos nem találtam semmit, csak casting felhívásokat. Itt van kettő, azokon lehet látni, hogy 16 év alatti fiatalokat keresnek, illetve idősebb színészeket, statisztákat is.

Mostantól igyekszem aktívabban figyelni, hátha lesz még újabb hír, mert egy biztos: nagyon várós ez a film, hiszen a könyvet imádtam. Itt írtam róla értékelést.

De azért röviden: a könyv hősnője a 15 éves Tania, aki totál átlagos életet él, amíg rá nem jön, hogy az édesanyja mellrákos. Ezután a lány elkezd felnőni, végig az anyja mellett áll, és próbál segíteni neki. Eközben a szerelem is rátalál. Végtelenül megható és gyönyörű történet.

* Olvasd el a film előtt! Ide kattintva beszerezhető a Remény kalózai *


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading