A magyar olvasók előtt sem ismeretlen Tara Sivec neve, ő írta ugyanis a Csokoládéimádók sorozatot, amiből két rész már megjelent a Könyvmolyképző Kiadónál. Az írónő legújabb regénye, a Wish You Were Mine a napokban jelent meg Amerikában.

Bár magyar megjelenésről nem láttam infót, de olyan szép a könyv borítója, és annyi pozitív értékelést láttam a könyvről, hogy kíváncsi lettem a fülszövegre. Ez alapján egész érdekesnek ígérkezik a sztori. Íme, a fülszöveg és a borító.

[su_note note_color=”#fdfdf9″]

Tara Sivec – Wish You Were Mine

Öt év. Ha nem kaptam volna meg a levelet, biztos távol maradok. Nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rá, ne hiányzott volna a mosolya, vagy ne kívántam volna, hogy a dolgok másként legyenek.

A legutóbbi alkalommal amikor láttam a két legjobb barátomat, megfogadtam, nem állok a boldogságuk útjába. Akkor is, ha ez azt jelentette, hogy nem leszek többé az életük része. Cameron James és az ő smaragdzöld zeme túl nagy kísértést jelentett, és én nem tudtam maradni, és együtt látni őket. Cameron jobbat érdemel nálam. Őt érdemelte.

De most, hogy visszatérek, a dolgok megváltoznak. Nem fogok csak állni, és végignézni, hogy a nőt, akit mindig is szerettem, elszakítsák tőlem. Elegem van abból, hogy megbánásokkal éljem az életem. Készen állok, hogy elmondjam neki az igazat. Bármit megteszek, hogy bebizonyítsam neki, mindig is azt kívántam, bár az enyém lenne.

[/su_note]