Nemrég jött a hír, hogy Amerikában novemberben jelenik meg E.L. James új regénye, a Darker, ami A Sötét ötven árnyalata tükörregénye – ezúttal Christian nézőpontjából íródik a sztori.

A könyv Sötét címmel itthon is érkezik a Libri Kiadó jóvoltából. A megjelenés 2018 őszén esedékes. Alább meg is nézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget.

Update: A Szabadság ötven árnyalatából már nem lesz tükörregény, hiszen ott eleve van Christian nézőpont. Így több Szürke regény már nem várható, hacsak az írónő meg nem lepi az olvasókat egy negyedik résszel 🙂

[su_note note_color=”#fdfdf9″]

E.L. James – Sötét

A sötét ötven árnyalata Christian Grey szerint. E L James most új szemszögből közelít a Szürke ötven árnyalatának világához. Az eredeti romantikus történet világszerte több millió olvasót vett le a lábáról.

A perzselően érzéki affér szívszakadással és vádaskodással ér véget, de Christian Grey sehogy sem tudja kiverni a fejéből Anastasia Steele-t. Elhatározza, hogy visszaszerzi, ezért igyekszik elnyomni magában a sötét vágyakat és az uralkodási kényszert, és úgy szeretni Anát, ahogy a nő megkívánja.

Ám a gyerekkorában átélt szörnyűségek még mindig kísértik, Jack Hyde – a simlis főnök – pedig magának akarja megkaparintani Anát. Segíthet-e Dr. Flynn – Christian pszichológusa, egyben bizalmasa –, hogy legyőzze a múlt démonjait? Vagy a csábító Elena és a megszállottan ragaszkodó Leila nyer a végén?

És ha Christian mégis felülkerekedik, és visszaszerzi Anát? Vajon a férfinak, aki ennyire súlyos lelki sérült, lesz-e esélye őt megtartani?

[/su_note]