Új borítóval és bővített tartalommal jelenik meg újra Anne L. Green díjnyertes debütáló regénye, A remény hajnala.

A könyvet Aranydíjra jelölték, és a Magyar Könyvek Viadalán elnyerte az év elsőkönyves felfedezettje díjat is. Romantikus, érzéki jelenetekben bővelkedő regényről van szó, amit sokan megszerettek az elmúlt évek során.

Az új kiadás megjelenése 2017. június 20-án esedékes. Íme, a friss borító, ami valami elképesztően szép, és persze a fülszöveg.

[su_note note_color=”#fafaf7″]

Anne L. Green – A remény hajnala

***ÚJ, SZENVEDÉLLYEL ÉS IZGALMAKKAL BŐVÍTETT KIADÁS***

Vágyaink által vezérelve átlépjük a saját határainkat?

Amy Avens makacs farmerlányként nevelkedett Tennessee egyik csendes kis tanyáján. A megszokott, nyugodt életéből azonban egészen San Francisco zajos forgatagáig menekül erőszakos zaklatója elől.

Jelentkezik álmai cégéhez, de már az állásinterjún szembesül leendő főnöke, Matthew Johnson arrogáns és kiállhatatlan stílusával. Amy úgy dönt, felveszi a kesztyűt, így már az első napon elkezdődik a harc kettejük között. A folyamatos csipkelődések közben vonzalom ébred bennük egymás iránt, amelyet reménytelenül igyekeznek elnyomni.

A sors azonban újra és újra próbák elé állítja őket. Mélyen rejtőző érzelmek, hétköznapi, hibás döntések, fájdalmak, erő és félelem kíséri az útjukat.

[/su_note]