Tavaly debütált a Libri Kiadó új alkiadója, az Insomnia könyvek, ahol többek között New Adult és Young Adult kötetek láttak eddig napvilágot.

Már tudni lehet azt is, hogy idén mely regényekkel készül a kiadó csoport, ide kattintva megnézhetitek. Sőt, a Facebook oldalukon már több újdonságukhoz is megosztottak kedvcsináló idézeteket, alább ezeket gyűjtöttem egy csokorba 🙂

insomnia-02

Brittainy C. Cherry: Tűzeső

Logan megperzselt mindenkit, aki túl közel került hozzá. Szerettem, pedig mindenben az ellentétem volt. Ő mindig csendben volt, nekem szünet nélkül járt a szám. Neki meg kellett harcolnia minden egyes mosolyért, én azt sem tudtam, mi fán terem a komorság. És amikor megláttam a benne lakozó tüzet, már nem tudtam elfordulni tőle.

insomnia-03

Laurelin Paige: Első érintés

Néha osztoztunk a férfiakon, de többnyire inkább nem. Sokkal kockázatosabb volt, mint kitartani egy férfi mellett. Szeretőnek lenni. Néha a holt szezonban nem kaptunk annyi figyelmet, mint szerettük volna. A szállodában kaptunk ennivalót, de másra nem mindig volt pénzünk. Gyantára és pedikűrre, meg fogamzásgátlóra. Kéthavonta el kellett látogatnunk a helyi klinikára antibiotikumokért, hogy kiöblítsük magunkból az összeszedett betegségeket. Kétszer is elkísértem Ambert terhességmegszakításra, megvártam, amíg kijött, és visszakísértem a szobánkba. Aztán adtunk magunknak két szabadnapot, kiültünk a tengerpartra, és iszogattunk. És nem beszéltünk arról, amit tettünk.

A képernyőre bámultam. Ismerős kék szempár nézett vissza rám, sötétebb, mint az enyém, sötétebb, mint az emlékeimben. Csak egy fekete melltartó volt rajta, és egy nyaklánc galambmedállal, amit azóta viselt, amióta csak ismertem. Olyan szögből készült a kép, hogy látszott a V betűt formázó piros tetoválás a vállán. Halványuló zúzódások voltak a nyakán és a melle fölött, a mellkasán. Új zúzódások az egyik oldalán. Mindnek ki tudtam találni az okát. Fojtogatás és harapás nyomai fent.

Követtem. Hát persze hogy követtem, és minden lépéssel eszembe jutott, amit azóta tudtam, hogy megjelent a lakásomon, és először megcsókolt. Amiről valahogy kész voltam megfeledkezni. Nem számított, hogy Reeve gyilkos volt-e vagy sem. Akár lelökte Missy Matayát a szirtről, akár mással ölette meg, és – könyörgök, ne! – akár tett valamit, amibe Amber belehalt, Joe jó okkal aggódott a biztonságomért.
Mert lassan, apránként, kétség sem férhetett hozzá, hogy Reeve lesz a végzetem.

insomnia-04

Audrey Carlan: Calendar girl – Április. Május, Június

Egy igazi bunkó, de hiába is tagadnám, meglehetősen csinos. Magas, teste magazinok címlapjára illik, és persze ott is díszeleg, szinte állandóan. Bicepsze fáradhatatlanul dolgozik, a hasizma megfeszül, ahogy a lába közé szorított üveg dugójával bíbelődik. Tökéletesen, habzás nélkül nyitja a pezsgőt. Meg kell hagyni, ügyes.

Jól megnézem magam a tükörben, kezem a csípőm vonalát követi. Igen, még mindig jól nézek ki, nem szedtem fel egy dekát sem, amióta új munkám van. Igaz, nem vagyok gebe, de a testem gömbölyű, ahol kell, és feszes, ahol szükséges. Végül is ezzel a testtel szerzek ügyfeleket, és ez segít, hogy kifizessem Blaine-t. Négy részlet kipipálva, már csak hat van hátra. Ha minden hónapomat lefoglalják, még az ünnepek előtt leállhatok. De miért is tenném? Havi százezret keresek, néha még plusz húszat. Ki lenne olyan bolond, hogy leálljon?

Könyvekbe illő éjszaka volt, színtiszta, sallangmentes, mocskos, szemérmetlen szex. Az a fajta, amiről minden nő álmodozik, de csak keveseknek adatik meg.

insomnia-05

Sophie Jackson: Egy lépés feléd

Mámorító elegye volt ez a vágynak, a sóvárgásnak és a szerelemnek…

…semmi másra nem vágyott, csak arra, hogy belefeledkezzen a testébe…

Nem akart fennhangon kérkedni a hódításaival… Jól érezte magát a nőkkel, akik befeküdtek az ágyába, és biztos volt benne, hogy ők is hasonlóképpen gondolták.