Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Becsavart szerelem címmel jön Miranda Kenneally-től az új LOL könyv!

Ősszel sem maradunk új LOL könyv nélkül! Tegnap be is jelentették az első újdonságot, amit a Kivédhetetlen szerelem szerzője, Miranda Kenneally jegyez.

Magyarul Becsavart szerelem címmel érkezik az írónő Stealing Parker regénye, méghozzá 2016. október 25.-én. A sztori érdekesnek tűnik, különösen az anyuka-szál. Alább elolvashatjátok ti is  a fülszövegét, és csatoltam az eredeti borítót is, ugyanis magyar még nincs. Amint leleplezik, persze megmutatom azt is.

becsavart-szerelem

Miranda Kenneally – Becsavart szerelem

 Parker imád softballozni! A tizenhét éves lány megállíthatatlan a pályán, igazi őstehetség, mégis otthagyja a csapatot, amikor az anyja lelép egy másik nővel, és az egész város botránytól hangos.

Parker ezután mindent elkövet, hogy bebizonyítsa, őt aztán tutira a pasik érdeklik. Ha ehhez az kell, hogy bombanővé változzon, és egy csomó sráccal kikezdjen, hát legyen!

Nem számít, ez mennyire dühíti a baseballcsapat szexi kapitányát, vagy hogy a fiatal segédedzővel veszélyesen közel kerülnek egymáshoz.

A lánynak idő kellene, hogy rendet tegyen a fejében és a szívében, de a szerelemben nincs időkérés, az csak száguld felé, mint egy csavart labda. Vajon Parker megnyerheti ezt a meccset?


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading