A Menő Könyvek a közösségi médiában és a saját blogján már elszórt pár információ morzsát arról, hogy mely könyvekkel készülnek az őszre, most ezeket gyűjtöttem egy csokorba.

Ahogy látjátok, nagyon erős és érdekes regényekkel várhatóak, mindhármat el szeretném majd olvasni. Plusz drukkolok, hogy legyen még meglepetés, például a DAC 6-nak és az EPIC 2-nek nagyon tudnék örülni! 🙂

cruel-beauty

Rosamund Hodge – Cruel Beauty

A Graceling találkozása a Szépség és a szörnyeteggel... Egy különös fantasy világ, ahol a lány céljainak az elérésében a szörnyeteg akadályozza, aki mellesleg elrabolta a szívét.

Különös átirata lehet ez a klasszikus regénynek, aminek a rózsára emlékeztető borítóját már most imádom. Az Instagramon kiírtak szerint már készül is a fordítás!

Autumn falls

Bella Thorne – Autumn Falls

Az ex-disney sztár íróként is bemutatkozik. A színésznő többek között önéletrajzi ihletésű regényében az édesapja halálát próbálta feldolgozni.

A történet szerint a hősnőre az édesapja egy naplót hagy örökségül, amibe amit beleír a lány, valósággá válik. De mivel Autumn diszleksziás, így különös módon teljesülnek a kívánságok. Humorosnak és izgalmasnak hangzik.

A fordításon Steiner Kristóf dolgozik, ide kattintva egy érdekes cikk olvasható magyarul a könyvről.

Holly Smale - All That Glitters

Holly Smale – All That Glitters (Geek Girl 4.)

Azt hiszem, hogy ennek örülök a legjobban. Imádom a történetet, sírva röhögős az egész, ráadásul a harmadik rész egy enyhébb cliffhanger-féleséggel zárult, így nagyon vigyorogtam, mikor kiírták Facebookra, hogy már készül a fordítás.

A sztori szerint új iskolaévet kezd Harriet, abban bízik, hogy a dolgok másként mennek majd, de belekeveredik egy titkos projektbe Tobyval, és Nat is belezúg az új életébe. No és mi lesz Nickkel?