Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Hogyan fogj pasit 24 lépésben – Újabb Young Adult könyvből készül film!

A fiúknak, akiket valaha szerettem és a Kőgazdag ázsiak sikere szerencsére megnyitotta a kaput a diverzitás előtt, így egy újabb olyan könyvből készül film, aminek ázsiai főszereplője van.

Maure Goo regénye a Hogyan fogj pasit 24 lépésben nemrég itthon is megjelent az Alexandra Kiadó gondozásában. A történetből Yulin Kuang készít filmet, aki nem csak rendezni, hanem írni is fogja a filmet.

Egyelőre ennyi a hír, más infók még nem derültek ki, de kíváncsian várom az alkotást, pláne mert egy ideje a könyvvel is szemezek.

Maurene Goo – Hogyan ​fogj pasit 24 lépésben

Desi ​Lee hisz abban, hogy bármi lehetséges, ha van hozzá egy megfelelő terve. Így lett diákönkormányzati elnök. A focicsapat sztárja. És így fog bejutni a Stanfordra is. De soha nem volt még barátja. Tulajdonképpen katasztrofális a szerelemben. Egy esetlen, dadogó szégyenmágnes, akinek balul sikerült flörtölési kísérletei legendássá váltak a barátai körében.

Így, amikor egy nap a valaha látott legdögösebb emberi lény besétál az életébe, Desi az apja által évek óta megszállottan nézett koreai sorozatokban talál útmutatásra, ahol a szánalomra méltó hősnő mindig igaz szerelme karjában köt ki a tizedik epizód végére. Ez egy egyszerű képlet, és Desi gyorsan tanul.

A „Sorozatbeli lépések az igaz szerelemig” listájával felszerelkezve Desi elindul, hogy meghódítsa a szeszélyes, nehezen megközelíthető művészt, Luca Drakost. Útját hajótörés, szerelmi háromszögek és megrendezett autóbalesetek szegélyezik. De amikor a móka és a játék igazi érzelemmé alakul, Desi rájön, hogy a szerelem valami több, mint amit a sorozatokban látni.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading